Verkkokaupan perustaminen - kumppanit

Verkkokaupan maksutavat

  • Kaikki yleisimmät maksutavat verkkokauppaan ilman erillistä asennusta. Kuten Paytrail, Visma Pay, Jousto ja PayPal. Myös etukäteismaksu tilisiirrolla ja lasku. Saatavilla Uusi Paytrail versio.

JLCommerce Pro verkkokaupassa verkkomaksut valmiina.

Koska kumppaniverkostomme on kattava, saat tarvitsemasi verkkomaksupalvelut kauttamme edullisesti. Useimmat on integroitu järjestelmään, niin että käyttöönotto tapahtuu ilman erillistä asennusta.Paytrail verkkomaksupalvelu

Paytrail

Helppo, monipuolinen ja joustava maksutapa on ehkä tärkein verkkokaupan menestystekijä. Olemme Paytrail kumppani ja tilaamme sekä aktivoimme Paytrail verkkomaksupalvelun ammattitaidolla. Päivitämme vanhan Paytrail version uuteen Paytail versioon.
Paytrail maksupalvelun avulla verkkokauppa voi tarjota asiakkailleen mahdollisuuden maksaa millä tahansa kotimaisella maksutavalla. Koko verkkokaupan maksuliikenne hoituu yhden yksinkertaisen palvelun kautta.Visma Pay verkkomaksu

Visma Pay (Entinen Bambora)

Visma Pay tarjoaa kaikki mitä tarvitaan maksamiseen verkkokaupassa. VsmaPay on kaikki maksutavat kattava edullinen maksunvälityspalvelu suurille ja pienille verkkokaupoille. Olemme Visma kumppani ja tilaamme sekä asennamme palvelun JLCommerce Pro verkkokauppaan ammattitaidolla.

 PayPal verkkomaksu

Kansainvälinen PayPal

PayPal on suosituin kansainvälinen maksuvälityspalvelu. Asemansa alan johtavana palveluna PayPal on saanut turvallisuuden ja nopeuden vuoksi. (eBay verkkokaupan ostoksien maksuista valtaosa tapahtuun PayPalin kautta). PayPal toimii välikätenä verkkokaupan ja asiakkaan keskellä. Verkkokauppa ei siis saa asiakkaan korttitietoja vaan PayPal hoitaa kaiken rahaliikenteen.

PayPal tilin avaus

PayPal tili on helppo ja ilmainen avata. Voidaksesi avata PayPal tilin, tarvitset toimivan s-postiosoitteen sekä maksukortin tai pankkitilin. Siirry PayPal  verkkosivuille ja klikkaa ”Sign Up” avataksesi tilin. Valitse tiliä avatessa ”Business” sillä se on yritystilinä tarkoitettu verkkokauppiaille. Täytä rekisteröintikaavake ja hyväksy ehdot jotta saat avattua PayPal tilisi.
Kun olet saanut PayPal tunnukset, asennamme PayPal palvelun JLCommerce Pro verkkokauppaan ammattitaidolla.


 

Jousto lasku ja osamaksu

Jousto lasku ja osamaksu

Jousto lasku ja osamaksu on kotimainen palvelu, jolla teet ostoksesi nopeasti ja turvallisesti. Jousto on tarkoitettu yksityishenkilöille, jotka ovat hoitaneet raha-asiansa moitteettomasti.

Joustolla saat 30 vuorokautta korotonta maksuaikaa. Ostokseen lisätään 2,90€:n laskutuslisä. Laskun saatuasi voit päättää maksatko sen kokonaan vai osissa. Osamaksulla voit maksaa ostoksesi jopa 36:ssa erässä, alkaen 9,90€/kk. Jousto osamaksun kustannukset ovat 3,90€/kk ja 19,90%:n luottokorko. Voit maksaa Joustolla 30–3000 euron ostoksia.
Asennamme Jousto palvelun JLCommerce Pro verkkokauppaan ammattitaidolla.Tilisiirto ja Lasku maksutavat

Tilisiirto ja Lasku maksutavat

Tilisiirto etukäteen
Heti kun asiakas on vahvistanut tilauksen, verkkokauppa lähettää asiakkaan ja verkkokaupan sähköpostiin tilausvahvistuksen, joka sisältää asiakkaan tiedot, tilatut tuotteet, toimituksen osoitetiedot, tilauksen loppusumman sekä verkkokaupan tilitiedot. Asiakas maksaa tuotteen etukäteen tilausvahvistuksen ohjeistuksen mukaan. Asennamme palvelun ammattitaidolla JLCommerce Pro verkkokauppaan

Lasku
Lasku on tarkoitettu mm. yritysasiakkaille(Y-tunnus) ja myös muille asiakasrekisterissä oleville luotettaville asiakkaille. Asiakas maksaa laskun sopimuksen mukaan verkkokaupan tilille. Asennamme palvelun ammattitaidolla JLCommerce Pro verkkokauppaan