Verkkokaupan perustaminen - kumppanit

Verkkokaupan perustaminen

  • Perusta käyttövalmis verkkokauppa helposti JLCommerce Pro verkkokauppa ohjelmistolla. Ei kk-maksua.

JLCommerce Pro verkkokauppa

Verkkokauppaohjelmiston valinta

Verkkokauppaohjelmistolla eli alustalla, jolle verkkokauppa perustetaan on suuri merkitys.
Avoimeen lähdekoodiin perustuva kauppa on paras verkkokauppa. Avoin lähdekoodi tarkoittaa, että verkkokauppa-alustalla on suuri yhteisö kehittäjiä, jotka vievät verkkokauppaohjelmistoa kokoajan eteenpäin.

On olemassa myös yksityisten yritysten ylläpitämiä ohjelmistoja, joissa on suljettu lähdekoodi ja joille pitää ostaa kallis lisenssi ja ylläpito.
[JLCommerce Pro verkkokauppa perustuu avoimeen lähdekoodiin.]

Verkkokaupan sisällöntuotanto 

Myytävien tuotteiden tekstit ja kuvat sekä kategoriajako on suunniteltava siten, että ne soveltuvat verkkokauppa ympäristöön. Tuotekuvausten tulisi olla selkeitä ja infomatiivisia ja tuotekuvien pitäsi olla laadukkaita. Tuotetekstejä luotaessa on huomioitava hakukoneoptimointi ja tässävaiheessa pitää olla tiedossa tuotteisiin liittyvät avainsanat, otsikot ja metakuvaukset. Jos tuotekuvaukset ovat pitkiä, tulisi käyttää lyhytkuvauksia tuotelistaus sivuilla.
[Kun tilaat JLCommerce Pro verkkokaupan, neuvomme miten hakukoneoptimointi tehdään tuote- ja kategorianimissä sekä tuotekuvauksissa. Neuvonta sisältyy verkkokaupan hintaan.]

Verkkokaupan markkinointi

Markkinoinnissa asiakaskeskeisyys on pidettävä etualalla, jotta saataisiin tuloksia. Tärkeimmät markkinointikeinot ovat Hakukoneoptimointi, Sähköpostimarkkinointi, Blogit, Foorumit, Facebook ja muu sosiaalinen media(Google+, Twitter, Pinterest, Instagram jne.) sekä Google Ads klikki mainonta.
[JLCommerce Pro verkkokaupassa on valmiina linkitys sosiaalisen median palveluihin ja tuotesivuilla jokaiselle tuotteelle on sosiaalisen median Jaa ja Tykkää painikkeet sekä Kerro kaverille sähköpostitse. Uutiskirje on tilattavissa etusivulta.]

Verkkokaupan hinta

Verkkokaupan perustamisen voi tehdä monella tavalla, yleisimmät ovat kertamaksullinen oma verkkokauppa tai kuukausimaksullinen verkkokauppapalvelu. Jotkut verkkokauppapalvelujen tarjoajat veloittavat lisäksi ylimääräistä palvelun avausmaksua. Eräiden yritysten kehittämistä verkkokauppaohjelmista peritään myös lisenssimaksu. Avoimen lähdekoodin verkkokaupasta ei lisenssimaksuja veloiteta. Jokatapauksessa, jos verkkokauppaa aikoo käydä pidemmälle tulevaisuuteen, kannattaa verkkokauppa ostaa omaksi ja sijoittaa säästyvät rahat vaikka markkinointiin.
[Koska JLCommerce Pro on avoimeen lähdekoodiin perustuva verkkokauppa, emme veloita lisenssimaksuja. Emme veloita myöskään aloitusmaksuja emmekä kuukausimaksuja. Laskemme tarjoukseen verkkokaupan kokonaishinnan, jonka maksamalla kauppias saa verkkokaupan omaksi.]

Webhotelli ja ylläpito

Menestyvä verkkokauppa tarvitsee luotettavan ja nopeatoimisen webhotellin sekä hyvän tuen ja ylläpidon. Verkkokaupan ylläpito kannattaa pyytää samassa tarjouspyynnössä kuin verkkokauppa, sillä paras vaihtoehto on se, että verkkokaupan toimittaja myös ylläpitää verkkokauppaa webhotellissa.
[Tarjouksessa ehdotamme asiakkaalle suomalaista webhotellia, käytössämme ovat laadukkaat ja tehokkaat palvelimet, joita hoitaa alan parhaimmat ammattilaiset. Tarjoamme aina JLCommerce Pro verkkokaupalle edullisen ja asiantuntevan tuen ja ylläpidon.]

Maksutavat

Maksutavoista kannattaa valita verkkokaupalle jokin sopiva verkkomaksupalvelu (Paytrail, Visma Pay, Jousto). Ulkomaille myytäessä on syytä olla myös PayPal. Myös tilisiirto etukäteismaksuna on tärkeä lisä maksuvalikoimaan edullisuutensa takia. Pysyvissä asiakassuhteissa kuten yritysmyynnissä kauppalasku on yleisesti käytetty.
[JLCommerce Pro verkkokauppa sisältää nuo edellämainitut maksutapavaihtoehdot, aktivoimme valitsemasi maksutavat puolestasi.]

Logistiikka

Toimitustavoista tulisi valita Postin eri jakeluvaihtoehdot mukaanlukien Matkahuolto toimitustavat.
[JLCommerce Pro verkkokauppa sisältää toimitustapa vaihtoehdot, aktivoimme valitsemasi vaihtoehdot.]


Saatavilla on oppaita, joissa on kerrottu mitä pitää ottaa huomioon ennen verkkokaupan perustamisesta, Tietoyhteiskunnan kehittämiskeskus ry (Tieke) on julkaissut oppaan, mikä kannattaa lukea ennen verkkokaupan perustamista.

Lataa opas tästä linkistä: Verkkokauppaopas