Verkkokaupan perustaminen - kumppanit

Webhotelli ylläpito

  • Tarjoamme verkkokaupalle ammattitaitoisen ja luotettavan tuen ja ylläpidon hyvässä webhotellissa.
Ylläpito palvelimella

JLCommerce Pro verkkokaupan tuki ja ylläpito

Webhotellipalvelumme sisältää JLCommerce Pro verkkokaupan ylläpidon ja tuen palvelimella, tarvittavat sähköpostit sekä oheispalvelut joita ovat mm. ilmainen SSL sertifikaatti ja lisädomainit. Webhotelli sisältää työkalun, jonka hallintapaneelista löytyy mm. kävijätilastoja ja sieltä voi hallinnoida sähköposteja.

Verkkokauppaa perustettaessa tarjoamme aina JLCommerce Pro verkkokaupalle ammattitaitoisen ja luotettavan käyttötuen ja ylläpidon palvelimella.

Hostingpalvelua eli webhotellia verkkokaupalle valittaessa tärkeimpiä valintakriteerejä ovat ammattitaitoinen henkilökunta, sivujen nopea latautumisnopeus palvelimella ja automatisoitu varmuuskopiointipalvelu.

Teemme yhteistyötä Zoner ja NetFinn hosting palvelujen kanssa. Asennamme tarvittaessa JLCommerce Pro verkkokaupan myös muulle turvalliselle ja luotettavalle palvelimelle.

Zoner webhotelli

Zoner Internet-palveluntarjoaja

Zoner on turvallinen ja tehokas hosting palveluiden tarjoaja, jonka palvelimet sijaitsevat Suomessa. Zoner palvelimet ovat kärjessä webhotellivertailussa. Katso vertailu

Lue lisää: Zoner webhotelli

netFinn Finland webhosting

NetFinn webhosting

netFinn Finland tarjoaa luotettavia, turvallisia, ominaisuuksiltaan monipuolisia ja edullisia webhosting-palveluita yksityisille, yrityksille ja yhteisöille.